Liga 1: hazai pályán kapott ki a Sepsi OSK

Az első percben vezetést szerzett, mégis kikapott a Sepsi OSK a Voluntari csapatától az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszása 4. fordulójának sepsiszentgyörgyi nyitómeccsén, kedd este.

A kezdő sípszó után a vendégek kapusa, Cojocaru rosszul végzett el egy felszabadító rúgást, Carnat „lefülelte” a labdát, és góllal büntetett. Ennél jobb kezdés már csak akkor lett volna, ha a 6. percben Fülöp lövése után – amikor is Cojocaru már a gólvonal mögül piszkálta ki a labdát – a játékvezető középre mutat, de érthetetlen okokból „nem látta” a gólt, így maradt az 1–0-s háromszéki vezetés.

A második félidőben a vendégek kétszer is a hazaiak kapujába juttatták a labdát, de mindkét alkalommal les miatt érvénytelenítették a gólt, de aztán három perc alatt két érvényes találatot os szereztek a kiesésé ellen harcoló Ilfov megyeiek. A hajrában a Sepsi minden megtettek az egyenlítésért, még kapufájuk is volt, de a pontmentés nem jött össze.

A szentgyörgyi csapat a rájátszás eddigi négy fordulója alatt három döntetlent játszott és egyszer kikapott – ezzel a vereséggel szorossá tette a kiesésé elkerüléséért folyó versenyt.

Liga 1, alsóházi rájátszás, 4. forduló: Sepsi OSK–FC Voluntari 1–2, gólszerzők: Carnat (1.), illetve Belu (68.), Căpățână (71.). A többi meccset szerdán és csütörtökön rendezik. Az állás (abszolút sorrendben): 7. Viitorul 27 ponttal, 8. Sepsi 20, 9. Voluntari 18, 10. Hermannstadt 18, 11. Dinamo 17, 12. Iași 15, 13. Chindia 14, 14. Clinceni 14.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?