Székely mázli – elkerülte a „bukaresti nagyokat” a Sepsi OSK

A Poli Iași csapatával találkozik a Sepsi OSK első osztályú csapata a labdarúgó Román Kupa elődöntőjében. A kétmeccses párharc győztese a döntőben a kupa elnyerése mellett a nemzetközi szereplés jogáért is játszhat.

„A legfontosabb, hogy elkerültük a FCSB csapatát, így nyugodtan mondhatom azt, hogy egyforma eséllyel indulunk” – mondta el a Maszol érdeklődésére Hadnagy Attila, a háromszéki csapat klubigazgatója. Az egykori labdarúgó hozzátette: a Poli korántsem számít gyenge csapatnak, hiszen legutóbbi sepsiszentgyörgyi összecsapásukon 1-1-es döntetlen született. „Ötven százalék esélyünk van a döntő kiharcolására. Nagyon bízom a fiúkban és remélem, hogy sikerülni fog a továbbjutás és a kupáért játszhatunk majd” – fogalmazott a sportvezető.

 

A továbbjutás kérdése két mérkőzésen fog eldőlni: a szerdai sorsolás szerint az első összecsapás Sepsiszentgyörgyön lesz június 24-én, az idegenbeli visszavágót pedig július 8-án játsszák.

A Sepsi OSK második csapatként jutott a  labdarúgó Román Kupa elődöntőjébe, miután március 4-én 1-0-ra legyőzte idegenben a Petrolul Ploiesti csapatát. A másik elődöntő párharcban FCSB – Bukaresti Dinamo összecsapást rendeznek.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?