FRISSÍTVE -Zárt kapus lesz az összes mérkőzés Szerbiában

FRISSÍTVE: Telt házat jelentő 56 ezer néző előtt ünnepelné alapítása 75. évfordulóját szombaton a Crvena zvezda labdarúgóklub. Ana Brnabic kormányfő péntek koradélután bejelentette: zárt kapuk mögött rendezik meg a mérkőzéseket.  

A belgrádi klub vezetői csökkentett jegyárakkal csábítják a szurkolókat, akik már 75 dinárért (3 lej) belépőhöz juthatnak a Napredak Krusevac elleni bajnoki mérkőzésre.

A szerb egészségügyi minisztérium pénteki közlése szerint már 31 koronavírusos megbetegedést regisztráltak az országban, de a labdarúgó-szövetség nem kapott utasítást a mérkőzések elhalasztására, vagy zárt kapus megrendezésére.

A 30-szoros bajnok Crvena zvezda 1991-ben érte el fennállása legnagyobb sikerét, amikor megnyerte a Bajnokok Ligája elődjét, a BEK-et. A belgrádiak jelenleg is listavezetők az élvonalban, előnyük 11 pont a városi rivális Partizannal szemben.

FRISSÍTÉS: Péntektől az összes labdarúgó-mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik Szerbiában a koronavírus-járvány miatt. Ana Brnabic miniszterelnök közölte, az egészségügyi minisztérium már 31 megbetegedést regisztrált az országban, ezért van szükség az óvintézkedésre.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?