banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Paraguay: döntöttek a hamis útlevéllel utazó Ronaldinho sorsáról

Mint beszámoltunk róla, csütörtökön előállították a korábbi kiváló brazil labdarúgót, Ronaldinhót és fivérét, Roberto de Assis Moreirát a paraguayi hatóságok. A két brazil a gyanú szerint hamis okmányokkal jutott be az országba. Azóta kihallgatták a legendás futballistát és szabadon is engedték.

A globoesporte.com beszámolója szerint kihallgatták Ronaldinhót és a vele utazókat, és miután a brazil ikon elismerte, hogy hibáztak, Paraguayban úgy döntöttek, nem emelnek vádat egyikük ellen sem.

A hatóságok ezután közölték Ronaldinhóval, visszatérhet Brazíliába, ám a futballista úgy döntött, a fennakadások ellenére marad még néhány napot Paraguayban, eleget tesz a felkérésnek, és részt vesz a gyermekeknek szóló jótékonysági programban.

A probléma az volt, hogy Ronaldinho és testvére is paraguayi útlevéllel lépett be az országba, annak ellenére, hogy természetesen egyikük sem paraguayi állampolgár. A brazil azt állította, ajándékba kapták az útlevelet, és nem is gondoltak rá, hogy emiatt bajba kerülhetnek.

A beszámolók szerint nagy valószínűséggel csalás áldozatai lettek Ronaldinhóék, és egy brazil, valamint két paraguayi állampolgárt már le is tartóztattak az ügyben.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?