Székelyek a magasban: Mont Blanc expedíció kezdőknek

Az Alpin Sport Egyesület Székelyek a magasban expedíció-sorozata 2013 szeptemberében újból megszervezi a „Mont Blanc kezdőknek” expedíciót.

Pénteki közleménye szerint az egyesület személyi és anyagi támogatást ajánl fel a hegyek iránt vonzódó, de magashegyi tapasztalattal nem rendelkező embereknek, akik nagyon szeretnének a Mont Blancra feljutni, de megfelelő felszerelés és tapasztalt kísérő nélkül nincs erre lehetőségük.

A felszerelés nagy részét, a tapasztalattal rendelkező kísérőt, valamint az utazási költségek egy részét az Alpin Sport Egyesület biztosítja. Jelentkezés a tulitika@gmail.com, vagy zsombor@t3kiado.ro e-mail címen.

Jelentkezéshez szükséges adatok: név, cím, telefonszám; Jelentkezési határidő: 2013. június 9. Jelentkezési feltételek: egészséges életmódot, mozgást kedvelő, hegyet szívesen járó felnőtt; részt vett legalább 2-3 napos hazai hegyi túrán; nagyon-nagyon akarjon a Mont Blancra feljutni.

A program  I. szakasza a felkészítés/felkészülés, kiválasztás, a II. szakasz a Mont Blanc-túra. A második szakaszban a helyek száma korlátozott. A válogatás fizikai és lelki állóképességet felmérő próbák, közös túrák alapján történik. Első felkészülési nap: 2013. június 15. vagy 16. 

Kimaradt?