Visszautasítja a Sepsi OSK az alaptalan „bundagyanút”, a klub perelni készül


-A A+A Sepsi OSK vezetősége megelégelte a labdarúgóklubot érő bundavádakat, és a rágalmazókkal szemben pert helyezett kilátásba. A sepsiszentgyörgyi klub hétfőn, közleményben foglalt állást a két legutóbbi mérkőzést követően, a Facebookon zajló negatív kommentáradat kapcsán. Közölték: határozottan visszautasítanak minden nyílt vagy burkolt, alaptalan vádaskodást, híresztelést, amely kétségbe vonja a mérkőzések körülményeinek tisztaságát.

„A Sepsi OSK számára az egyetlen járható út a tiszta verseny, éppen ezért elfogadhatatlan minden olyan manipulatív kísérlet, hangulatkeltés, amellyel egyesek a klub hitelét próbálják rontani. Csapatunk tisztességes versenyben kívánja megmérettetni magát, szakmai és erkölcsi szempontból is a becsület vezérel minket” – szögezik le a hétfői közleményben.

„Nemcsak szlogenek szintjén megfogalmazott célnak tartjuk, hogy mindent átláthatóan, tisztességesen és becsületesen csináljunk, hanem ehhez is tartjuk magunkat. Megelégelve klubunk rossz hírét keltő, alaptalan vádaskodásokat, a rágalmazókkal szemben a Sepsi OSK megteszi a szükséges jogi lépéseket” – közölte a Sepsi OSK vezetősége.  

Az eladott mérkőzésről szóló vádaskodások egyes Sepsi OSK/szurkolók körében a hazai pályán elveszített Botoșani elleni mérkőzést követően lángoltak fel, és a vasárnapi, Astra Giurgiu elleni döntetlen kapcsán folytatódtak.

Diószegi László, a sepsiszentgyörgyi focicsapat tulajdonosa Facebook-bejegyzésében rámutat: rosszul esik számára a „bundavád”, hiszen a stábot és játékosokat ismerve tudja, hogy soha nem történhet meg ilyesmi. „Legjobban az fáj, hogy olyan emberek is bundát kiáltottak, akik ismernek engem… ilyent soha az életben nem csináltam, és nem is fogok” – írta a vállalkozó. 

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X