„Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!”

Gareth Bale-nek esett a spanyol média azt követően, hogy a Wales-Magyarország (2-0) mérkőzés után finoman szólva is „rendhagyó módon” ünnepelte hazája kijutását a 2020-as Európa-bajnokságra.

A walesi szurkolók már válogatottjuk előző találkozóján előjöttek a „Wales, golf, Madrid – ebben a sorrendben!”-rigmussal, a Magyarország elleni sorsdöntő mérkőzésen már országuk zászlójára is felfestették. Ezzel nem túl finoman arra célozva, hogy a Real Madridban légióskodó Gareth Bale számára a walesi válogatott után a golfozás is sokkal fontosabb, mint a királyi klub.

A szurkolói rigmusokat és zászlókat természetesen nem tudta befolyásolni a játékos, viszont Bale nem élt azzal a lehetőséggel, hogy elhatárolódjon, finomítson a zrikán, amikor megkérdezték a a véleményét a sajátos walesi humorral kapcsolatban.

„Igen hallottam, különösen akkor, amikor lecseréltek és a kispadra ültem. A srácok nevettek, úgyhogy jó móka volt” – mondta akkor Bale a Sgoriónak a rigmussal kapcsolatban. És ez még csak a kezdet volt, mert a hármas sípszó után már a fentebb látott módon, a feliratozott zászlóval ünnepelt az egész csapat, Bale-lel középen.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?