Liga2: büntetőt hibázott, kikapott az FK Csíkszereda

Kiegyenlített mérkőzést játszott, de kevés lehetőségével rosszul gazdálkodott, így vereséget szenvedett szombaton a Concordia Chiajna otthonában a csíkszeredai csapat. Pintér büntetőt hibázott.

Bántóan kis érdeklődés mellett léptek pályára a csapatok szombaton délelőtt Chiajna műfüves labdarúgópályáján. Gyenge színvonalú játékot és kevés helyzetet hozott az első negyvenöt perc. A vendégek játékára rányomta a bélyegét, hogy a Concordia egy véleményes tizenegyessel már a negyedik percben előnybe került. A Lalics szabálytalanságát követően megítélt büntetőt Batin lőtte be Bordás kapujába. A kevés eseményt hozó mezőnyjátékban egyik csapat sem mutatott különösebb támadóerényeket, így maradt a minimális hazai előny a szünetre.

A második játékrészben sem változott a játék képe, bár a Csíkszereda némileg aktívebb volt a ellenfelénél. A gólszerzéshez az 59. percben kerültek legközelebb a piros-feketék, amikor Becze harcolt ki büntetőt, ám azt Pintér a jobb kapufára lőtte. Támadásban maradt a vendégcsapat, ám a komolyabb gólhelyzetek kialakítása továbbra is gondot okozott. Eder lőtt még egy felső kapufát az FK részéről, a hazaiaknál Batin hibázott ziccert, az eredmény azonban nem változott, a Csíkszereda vereséget szenvedett Chiajnában.

Labdarúgó Liga2. 14. forduló
Concordia Chiajna–FK Csíkszereda 1–0 (1–0). Gólszerző: Paul Batin (4.p. tizenegyesből)
FK Csíkszereda: Bordás Dániel (Gyenge Szilárd, 79.p.) – Raul Palmeş, Csonka Bonifác, Slobodan Lalic, Majzik Adrián, Eder Gonzalez, Kálmán Szilárd, Pintér Norbert (Romaric Logon, 65.p.), Marius Corbu, Erdei Carlo, Becze Tamás (Magyari Szilárd, 79.p.)

A forduló további eredményei:

  • Pandurii Târgu Jiu - Kolozsvári U 0–1
  • Konstancai Farul - CS Mioveni 2-0
  • Temesvári Poli - Dunărea Călărași 1-1
  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Bukaresti Metaloglobus 1–0
  • ​FC Rapid - Temesvári Ripensia 0–0

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?