Ütemre tornáztak a csíkszeredaiak a téren

Mozgás és egészség elnevezéssel szervezett több napos rendezvény-sorozatot a Csíki Titánok Taekwondo Klub Csíkszeredában. Az európai mobilitási hét programjaihoz kapcsolódó események keretében szerdán a város főterére várták mindazokat, akik szerették volna kipróbálni a Taekwondo alapjait, vagy éppen a fitness és az aerobic mozgásformáiba kóstoltak volna bele.

Az európai mobilitási hetet 2002 óta minden évben szeptember 16. és 22. között rendezik meg. Szeptember 22-e pedig 1998 óta az európai autómentes nap, amely fel kívánja hívni az emberek figyelmét a megnövekedett autósforgalom okozta környezeti károkra, a közlekedési mód felelősségteljes megválasztására, a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

Csíkszeredában a Csíki Titánok szervezésében futó programok között megtalálhatunk rajzversenyt, előadásokat az egészséges életmódra nevelés témakörében, de lesz sportnap hallássérültek részére, kerékpár- és rollerverseny is. A mobilitási hét programjait szombaton, Csíkszereda főterén zárják. A részvétel minden programon ingyenes és minden résztvevő meglepetésben részesül.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?