Biztató hírek szivárogtak ki az 2013 óta kómában levő Michael Schumacher állapotáról

Egy párizsi kórházban egy őssejtspecialista kezei közé került a Forma-1 legendája, akinek 2013 óta bekövetkezett síbalesete óta semmilyen hivatalos hírt nem adtak ki egészségi állapotáról.

Mint írtuk, Michael Schumachert egy párizsi kórházba szállították a 2013-ban tragikus síbalesetet szenvedett Forma-1-legendát.

A Le Parisien napilap most úgy tudja, régi autóversenyző-társai és családtagjai voltak bent nála a kórházban, és a lapnak egy névtelen kórházi dolgozó is nyilatkozott: Michael Schumacher magánál van. A kórházat egyébként bunkerré változtatták, így jutott be oda mások mellett Mick Schumacher (a versenyző szintén pilóta fia) és - a képek alapján - Alain Prost és Jean Alesi, valamint francia beszámolók alapján Jean Todt, Schumi korábbi csapatfőnöke. Számos autóversenyző egyébként annak apropóján érkezett Párizsba, hogy megadja a végtisztességet a közelmúltban a pályán elhunyt F2-es pilótának, Anthoine Hubert-nek.

Schumacher kezelője a híres őssejt-specialista Philippe Ménasché professzor.

A család egyébként a baleset óta teljes titokban tartja a sportoló állapotát, a hivatalos információkat Sabine Kehm menedzser útján közlik. A lapnak nyilatkozó őssejttudósok szerint Schumacher mostani vélt állapotán aligha segíthetne az őssejtkúra, ám ha valami mégis segíthetne rajta, akkor talán mégis ez volna az.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?