Liga 1: legyőzte a Kolozsvári CFR a Bukaresti Dinamót

Billel Omrani tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Kolozsvári CFR a Bukaresti Dinamót, szombaton az 1. Liga 3. fordulójában.  

A szerdai, Maccabi Tel Aviv elleni BL-selejtező mérkőzés után Dan Petrescu majdnem teljesen kicserélte kezdő csapatát. A Bukaresti Dinamot a másodedző irányította. 

A szombat esti mérkőzés első felében a kolozsvári együttes sorra kihagyta a nagyobb helyzeteket, a második félidőben már a fővárosiaknak is adódtak gólszerzési esélyei. A meccs végkimenetelét Billel Omrani döntötte el, aki a 82. percben értékesítette a Mike Cestor elleni szabálytalanságért megítélt tizenegyest. 

A Kolozsvári CFR második győzelmét aratta a szombat esti mérkőzésen, míg a Bukaresti Dinamó idénybeli harmadik mérkőzését veszítette el. A fővárosiakat elkísérő ultrák ismét kiviselték magukat, saját vezetőiket, a sajtót, a Román Labdarúgó-szövetséget (FRF) és természetesen"  a magyarokat okolták csapatuk mélyrepüléséért. Chivulete játékvezető pedig túl gyáva volt ahhoz, hogy vállalja a vendégszektor kiürítését.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?