Potyogtak a gólok a székely-magyar focitornán

A nagy hőség ellenére kitűnő hangulatban, lelkes szurkolók előtt játszottak a csapatok a székely-magyar utántpótlás labdarúgó torna első napján Csíkszeredában. Látványban nem volt hiány, a legtöbb gólt hozó meccsen 16 találat esett.

A megnyitó után belevetették magukat a péntekig zajló torna küzdelmeibe a csapatok. A meleg időjárás ellenére a gyerekek nem spóroltak az erejükkel, küzdelmes mérkőzéseket láthattak a nézők. Ha már nézők: említsük meg, hogy hagyományosan díjazni fogják pénteken, a torna zárónapján a legeredetibb szurkolókat is. A címre több tábor is méltán pályázik, a helyi FK lelkes ifjú hívei mellett nagy számban és hangosan szurkoltak a Videoton rajongói, és üde színfoltot jelentettek a Pestszentimréért szorítók, akik zászlókkal, transzparensekkel felszerelkezve buzdították övéiket, a csepelieket pedig hagyományosan erős mag biztatja ebben az évben is. A Videoton híveinél említsük meg, hogy még a nagyarányú vereségek dacára is mindvégig harsányan kiálltak csapatuk mellett, amiért mindenképpen dicséretet érdemelnek.

A mérkőzések sora kedden folytatódik az Erőss Zsolt Aréna melletti, valamint a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályákon.

Az eredmények ezen a linken követhetők:

         

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?