Buzărnescu és Cîrstea is búcsúzott a madridi torna második körében

Mihaela Buzărnescu és Sorana Cîrstea is búcsúzott a második fordulóban a Madridban zajló, 7 021 128 dollár összdíjazású salakpályás tenisztorna egyéni versenyének küzdelmeitől.

Mihaela Buzărnescut a lett Anastasija Sevastova győzte le 6:3, 6:4-re, Sorana Cîrstea pedig - aki az első körben nagy meglepetésre 3:6, 6:4, 6:1-re nyert a 13. helyen kiemelt, amerikai Madison Keys ellen - kedden a francia Caroline Garciával szemben maradt alul egy több mint mint két órán át tartó mérkőzésen (6:4, 3:6, 6:1).

Egyéniben a román játékosok közül csak Simona Halep maradt állva két kör után: miután kedden 7:5, 6:1-re legyőzte a Nagy-Britanniát képviselő Konta Johannát, a szerdai nyolcaddöntőben a szlovákiai Viktoria Kuzmova lesz az ellenfele.

A párosok versenyében az Irina Bara és Mihaela Buzărnescu alkotta duó negyeddöntőt játszhat Madridban, miután kedden 1:6, 6:3, 10-7-re legyőzte a belga Elise Mertens és a fehérorosz Arina Sabalenka összeállítású kettőst. A román páros következő ellenfele a lett Jelena Ostapenko és az orosz Vera Zvonareva alkotta duó lesz.

Simona Halep párosban is érdekelt, Irina Beguval az oldalán a Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova összeállítású, első helyen kiemelt cseh kettőssel küzdenek meg a szerdai nyolcaddöntőben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?