Zsinórban harmadszor ad otthont Sepsiszentgyörgy a női kosárlabda kupa döntőnek

Hétvégén hazai pályán, a Sepsi Arénában védheti meg a női kosárlabda Román Kupa-címét a Sepsi-SIC.

A sepsiszentgyörgyi zöld-fehér csapat az egyértelmű favorit, hiszen idén csak egyszer talált legyőzőre. A női kosárlabda kupa négyes döntőjében a hazai csapat fő riválisának a VSK Szatmárnémeti számít. Amennyiben sikerül a hétvégi próbát is hoznia, negyedik kupagyőzelmét pipálhatja ki a Sepsi-SIC 

Szombaton és vasárnap ismét a kosárlabda ünnepe lesz a Sepsi Arénában, várhatóan népes szurkolótábor lesz kíváncsi a Román Kupa-döntő összecsapásaira. Az idei kupadöntő annyiban különbözik az elmúlt két évben, ugyancsak Sepsiszentgyörgyön szervezett eseménytől, hogy ezúttal nem nyolc együttes száll harcba a kupasorozat döntő tornáján, hanem négy csapat közül kerül ki a győztes.

A szombati első elődöntőben 16.30-tól a Konstancai Phoenix és a Szatmárnémeti VSK lép pályára, majd 19 órától a címvédő hazai csapat, a Sepsi-SIC mérkőzik meg a Brassói Olimpia ellen. Vasárnap este 7 órától pedig az elődöntők nyertesei között dől el, hogy hová kerül a női kosárlabda kupa.

A szurkolók a mérkőzések napján, a helyszínen is vásárolhatnak belépőt, így a szombati két elődöntőre 30-, a vasárnapi döntőre pedig 20 lej a jegy, a kétnapos eseményre érvényes belépő 40 lejbe kerül. Azok a sepsiszentgyörgyi szurkolók, akiknek van az egész idényre érvényes bérletük, elővételben 30 lejért kapnak egész hétvégére érvényes belépőt. A kiskorúaknak viszont ingyenes a belépés.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?