Női kézi: elvesztette az idény végéig egyik legjobbját a Bukaresti CSM

A Gazeta Sporturilor információja szerint véget ért Dragana Cvijics idénye, a CSM Bucuresti szerb válogatott beállója térdproblémák miatt nem léphet pályára a bajnokság és a Bajnokok Ligája hátralévő mérkőzésein.

Cvijics már régóta bajlódott porcsérüléssel, folyamatosan orvosi felügyelet mellett játszott, de fájdalmai olyan elviselhetetlenek lettek, hogy nem halogatható tovább a műtét. Ez azt jelenti, hogy a szintén sérült balátlövő, Cristina Neagu mellett újabb klasszisát veszítette el a CSM, és ez döntő lehet a francia Metz elleni BL-negyeddöntős párharc során.

A lap szerint Andrea Lekics sincs tökéletes állapotban, hátsérülése miatt bizonytalan, mikor játszhat ismét.

A klub közben a hivatalos honlapján bejelentette, hogy három év után nem tart igényt Paula Ungureanura, aki a nyáron távozik a bukaresti csapattól.

„Karrierem szép színtere volt Bukarest, nagyon büszke vagyok erre az időszakra. Úgy döntöttem, eljött az ideje, hogy másik feladatba kezdjek, de természetesen a CSM mindig a szívemben marad” – nyilatkozta Paula Ungureanu, aki 2006 és 2008 között a Dunaferr kapusa volt, de védett a Hypóban, a Podravkában és a Valceában is.

Kapcsolódók

Kimaradt?