Halep magyar vesenyzőt legyőzve menetel előre párosban Miamiban

Nem várt győzelemmel a Simona Halep, Julia Georges (Németország) összetételű páros bejutott a Miamiban zajló, 9.035.428 dollár összdíjazású keménypályás tenisztorna női versenyének nyolcaddöntőjébe. Nem sikerült ugyanez a teljesítmény az Irina Begu, Mihaela Buzărnescu duónak, és kiesett egyesben Monica Niculescu is. 

A Halep, Georges páros, nem kis meglepetésre, 1 óra 14 perc alatt, szuper-tiebreakben, 4:6, 6:1, 10-6 arányba legyőzte a második helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar-francia duót. 

Halep és Goerges egy 30.060 dolláros csekket és 120 WTA pontot kap eddigi teljesítményéért, a következő fordulóban pedig a Monica Niculescu (Románia), Abigail Spears (USA) és Anna-Lena Groenefeld (Németország), Lucie Hradecka (Csehország) mérkőzés győztesével játszik. 

 

Irina Begu és Mihaela Buzărnescu nem bírt a tajvani Csan-nővérekkel: Csan Hao-csing, Csan Jung-zsan - Irina Begu, Mihaela Buzărnescu 3-6, 7-5, 10-8. Elakadt a harmadik fordulóban Monica Niculescu. A román lány zsinórban tízedszer veszített a dán Caroline Wozniacki (WTA - 13.) ellen, ezúttal 6:4, 7:6(4) arányban.

Kapcsolódók

Kimaradt?