Simona Halep felmondta az együttműködést új edzőjével

Simona Halep úgy döntött, hogy felmondja az együttműködést új edzőjével, a belga Thierry Van Cleemputtal, és egyedül készül a vasárnap már zajló dubaji WTA-tornára - írja vasárnapi számában a L'Équipe Franciaországban megjelenő sportnapilap. 

Egyhónapos próbaidő után Simona Halep nem erősítette meg Thierry Van Cleemput szerződését. "Nem sikerült jól együttműködnünk" - nyilatkozta Halep David Goffin volt edzőjéről a The National Sport dubaji sportlapnak. "Itt vagyok, tehát, edző nélkül" - tette hozzá Halep az Agerpres szerint.

Simona Halep, aki szombaton 3:6, 6:4, 6:3 arányban vereséget szenvedett a belga Elise Mertenstől a 916.131 dollár összdíjazású dohai (Katar) WTA-torna döntőjében, a múlt év végén, négy éves sikeres együttműködés után vált meg az ausztrál Darren Cahilltől, akivel világelső lett és Roland Garrosban megnyerte élete első Grand Slam-tornáját.

Simona Halep Dubajban erőnyerő, a második fordulóban kezd a fehérorosz Vera Lepko és a kanadai Eugenie Bouchard párharc győztese ellen.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?