Női kézilabda BL: simán nyert a CSM Bukarest

Simán, 36-26 (16-11) arányban nyert szombat este hazai pályán a CSM Bukarest a Krim Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második játéknapján. A magyar rangadón: FTC- Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC 32-32.

A román bajnok már az első félidő végén eldöntötte a meccset és izgalom nélkül szerzete meg a győzelmet. Az első 20 perben, 9-9-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, onnan aztán a szüntetig egy 7-2-s etapot produkált a CSM, amire a meccs végéig nem volt válaszuk a szlovénoknak. A CSM góljait Jovanka Radicevics 10 gól, Andrea Lekics 6, Elizabeth Omoregie 5, Dragana Cvijics 5, Barbara Lazovics 3, Majda Mehmedovics 2, Iulia Curea 1 lőtték.

 

A szlovén bajnokcsapatból Lamprini Tsakalou 7, Polona Baric 5, Tamara Mavsar 4, Dora Krsnik 3, Tjasa Stanko 3, Nina Zulic 2, Sara Ristovska 1, Ines Amon 1 volt eredményes.

Játékvezetők: Rickard Canbro és Jasmin Kliko (Svédország). EHF megfigyelő. Arijana Vojics (Bosznia).

A magyar rangadón a Ferencváros öt góllal is vezetett, ám a Győr az utolsó másodpercekben lőtt góllal megőrizte veretlenségét, FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC 32-32.

A csoport harmadik mérkőzésén Vipers Kristiansand (norvég) -Thüringer HC (német) 31-24.

A 2-es főcsoportot a Győri ETO vezeti 11 ponttal, a 8-8 pontos CSM Bukarest és Vipers Kristiansand, az 5 pontos FTC Budapest, a 3 pontos Krim Ljubljana, és az 1 pontos HC Thüringen előtt. A CSM legközelebb idegenben játszik a Thüringen ellen, a Győr a Kristiansandot fogadja, a Fradi Ljubljanába látogat. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?