„Nem is rossz” - röhögésbe fulladt Novak Djokovics sajtótájékoztatója

Az Australian Openen aratott rekordszámú, hetedik győzeleme után Novak Djokovics a sajtótájékoztatón is elemében volt.

A teniszcirkusz egyik legismertebb veterán újságírója, Ubaldo Scanagatta azzal indította kérdését, hogy - erős olasz akcentussal - elkezdte sorolni Djokovics sikereit. „Novak, hét Australian Open, 15 Grand Slam-cím...”, amikor a szerb teniszező közbevágott „Nem is rossz” - ugyanolyan olasz kiejtéssel. 

A poén azonnal hatott, pillanatokon belül az egész terem fuldokolt a röhögéstől. Djokovics is majdnem beesett a széke alá, amikor leesett neki, hogy mekkora arc volt.

Scanagatta is vette a lapot, hiszen azonnal visszavágott „Nem panaszkodhatsz”. Ezután Novak - ugyanolyan olasz akcentussal - elnézést kért.

A veterán olasz újságírót jól ismerik a teniszezők, hiszen évtizedek óta tudósít a legnagyobb tornákról. Az idei Australian Openen a később döntőssel, Rafael Nadallal is volt egy kis afférja, amikor ... elszundított a sajtótájékoztatóján.

A spanyol sztár viccesen megjegyezte, biztosan csak azért csukta le a szmét, hogy jobban elmerenghessen az általa mondottakon.

Novak Djokovics nem először bizonyította be, hogy nagyon jól utánoz embereket. Még a 2007-es US Openen történt, hogy egy megnyert mérkőzés után Marija Sarapova és Rafael Nadal stílusának utánzásával szórakoztatta a közönséget. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?