Ittas vezetés miatt elvették a Viszkis jogsiját, szerinte utálják őt

Ambrus Attila, a Viszkis júniusban ült ittasan volán mögé.

Tíz hónapra tiltották el a vezetéstől a Viszkist, miután ittasan ült a volán mögé még a nyáron. Emellett 200 ezer forint bírságot is kapott - írta a Blikk. Ambrust még a júniusi incidens során megzondáztatták, és a helyszínen elvették a jogosítványát, később pedig vádat emeltek ellene. Bár méltányossági kérelmet nyújtott be, azzal érvelve, hogy felesége veszélyeztetett terhes, a büntetést megkapta.

Ügyvédje, Szilágyi Roland a lapnak azt mondta: a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is.

A Viszkis azonban másképp látja. Mint fogalmazott:"el tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim. Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!"

Még hozzátette: "ezzel a névvel nem is vártam mást, tudom, hogy utálnak engem. Mégis, most nem ez a fontos, hanem hogy a gyermek egészségesen megszülessen. Csak ez számít!"

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?