Két helyszínen adja elő évadzáró gáláját a Harag György Társulat

Szatmáron és Tasnádon is évadzáró előadást tart a Harag György Társulat. Péntek este hét órától a szatmári közönség bérletszünetben láthatja az egyéni műsorszámokból, dalokból, rövid jelenetekből varieté-szerűen összeállított produkciót, szombaton 18 órától pedig a Tasnádi Kulturális Központba várják a Nóti Károly bérleteseket.

A műsort, melyben a társulat minden tagja színpadra lép, musical- és operettrészletek, vidám jelenetek, szavalat és tánc is színesíti, közölték a szervezők. Az előadás rendezője Bessenyei István, a Harag György Társulat örökös tagja.A hagyományokhoz híven ezúttal is a gála keretében adják át a közönségdíjakat, illetve a társulat és a művészeti tanács belső, szakmai díjait is az érintett művészeknek, a háttérszemélyzet legjobban teljesítő munkatársainak, illetve a közönség egy erre érdemesült tagjának is.

A hagyományokat követve a gála után a társulat újra zsíroskenyér-vacsorára, koccintásra és kötetlen baráti beszélgetésre invitálja nézőit a színház előcsarnokába.

Az előadás díszlettervezője Fornvald Gréti, jelmeztervezője Szabó Anna, zenei vezetője Manfrédi Annamária, koreográfusa Gabriela Tănase, rendezőasszisztense Frumen Gergő, ügyelője és súgója pedig Varga Katalin.

Az Északi Színházban tartott gálaműsorra jegyek a színház Horea utcai jegyirodájában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra, szombatonként pedig 10 és 13 óra között, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen. További tájékoztatásért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni. Egy jegy ára egységesen 40 lej.

Kapcsolódók

Kimaradt?