Bábszínházi szabadelőadás Szatmáron: Majolenka hercegkisasszony

Szatmárnémetiben bérletszünetes előadásként tűzi műsorára a Jan Romanowsky Majolenka hercegkisasszony című művéből készült bábelőadását a Harag György Társulat Brighella bábtagozata. A Szilágyi Regina bábtagozat-vezető által színpadra állított előadást eddig nagyrészt az Iciri-Piciri bérlettel rendelkező nézők tekintették meg, ám 2013. március 16-án, szombaton 11. órától a bérlettel nem rendelkezők is belépőjegyet válthatnak a produkcióra. Mindazok a bérletes gyerekek, akik betegség vagy egyéb okok miatt nem tudták korábban felhasználni bérleteiket, most díjmentesen tekinthetik meg a produkciót.

Majolenka

Az előadást az Északi Színház pódiumtermében láthatják az érdeklődők. A gyerekek és kísérőik egyaránt 7 lejes egységáron válthatnak jegyet a színház Horea úti jegypénztárában, hétköznap 10 és 17 óra között, szombaton 10 és 13 óra között, vagy előadások előtt egy órával. Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon lehet érdeklődni.

A Harag György Társulat vezetősége, a növekvő közönségigényekre és nézői visszajelzésekre válaszolva, a közeljövőben több báb- és nagyszínpadi szabadelőadás meghirdetését tervezi, annak érdekében, hogy mindazon színházkedvelők is megtekinthessék a társulat produkcióit, akik az évad elején nem váltottak bérletet, vagy valamilyen okból nem tudták felhasználni bérleteiket.

„A bérletszünetben játszott előadások ugyanakkor arra is jó lehetőséget nyújtanak, hogy nézőink újra megtekinthessék kedvenc előadásukat, anélkül, hogy más bérleten torlódást okoznának. A jeggyel vagy fel nem használt bérlettel érkező nézők így nem csupán a bérletes előadásokon eladatlanul maradt, általában rosszabb látási viszonyokat kínáló helyek közül válogathatnak, hanem lehetőségük nyílik a terem összes férőhelye közül választani" – áll a Harag György Társulat PR-osztálya által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Kimaradt?