Keddtől lehet jegyet váltani a Szent György Napok kulturális hetére

Kedden kezdődik a jegyárusítás a Szent György Napok kulturális hetére a Központi Jegyirodában, illetve online, közölték a szervezők.

A helyek 20 százalékára a nyugdíjasok és diákok kedvezményesen vásárolhatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen, a jogosultságot igazoló dokumentum felmutatásával, a rendezvényirodában érvényesíthető.A szombati nyitókoncertre (Carl Orff – Carmina Burana, április 21., 19 óra, Krisztus Király templom) a jegyár 40 (nyugdíjasoknak és diákoknak 20) lej, míg az Andrei Mureşanu Színházban ezzel egyidőben zajló Caragiale darabra (Zűrzavaros éjszaka - O noapte furtunoasă) egy jegy 10 (7) lejbe kerül.

Vasárnap 19 órától a Tamási Áron Színházban tekinthető meg a Bukaresti Gyermekopera Onix és Barton című előadása, amelyre 20 (10) lejért lehet bemenni, a Kampec Dolores, alternatív muzsikát játszó magyarországi együttes 19 órakor kezdődő koncertjére (Háromszék Táncstúdió) ugyancsak 20 (10) lej a jegy.

Hétfőn 19 órától a Tamási Áron Színházban a Dumaszínház humoristáinak (Beliczai Balázs és Mogács Dániel) produkciójára nincs kedvezményes belépő, valamennyi jegy 30 lejbe kerül. Ugyancsak 19 órától látható a Háromszék Táncegyüttes legújabb előadása, az AranyAsszonyok (Háromszék Táncstúdió) 20 (10) lejes jegyárral.

Kedden a Tamási Áron Színházban 17 órától és 20 óra 30 perctől az Orlai Produkciós Iroda Love Love Love című előadására kerül sor, a jegy 40 (20) lejbe kerül, míg az Andrei Mureșanu Színházban 18 órától és 20 óra 30 perctől játszott Wiener Walzert (Csiky Gergely Állami Magyar Színház, Temesvár) 30 (15) lejért lehet megnézni.

Szerdán 19 órától az Andrei Mureşanu Színházban a Mácsafej 10 éves születésnapi koncertjét 20 (10) lejért hallgathatjuk meg.

Csütörtökön az Andrei Mureşanu színházban 19 órától a brassói Reduta Kulturális Központ William Shakespeare művének adaptációját játssza, Lear címmel, amelyre 20 (10) lejért ülhetünk be. A Tamási Áron Színházban, ugyancsak 19 órától, a helyi társulat a Chioggiai csetepatét adja elő, amelyre 20 (10) lejért válthatunk jegyet, de az Ábel bérletek is érvényesek. A kulturális hetet 20 óra 30 perckor a Voces női kar zárja (Háromszék Táncstúdió) a Moulin Rúzs című produkcióval - a hölgyeket 20 (10) lejért hallgathatjuk meg.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?