Bagossy és Lóci játszik koncerttel ünnepli 11. születésnapját a kolozsvári Paprika Rádió

Tizenegy év telt el az óta, hogy a Paprika Rádió, Kolozsvár egyetlen magyar kereskedelmi rádiója, először megszólalt. A rádió szerkesztősége a Bagossy Brothers Company és a Lóci játszik koncertjével ünnepli 11. születésnapját a kolozsvári Forms Space-ben október 18-án, szerdán 20 órától. 

„Ez idő alatt rengeteg élménnyel gazdagodtunk, és reméljük, hallgatóink ugyanígy éreznek” – írják a szerkesztők közleményükben. Forrás: Facebook

Az elmúlt időszakban több változás történt a rádió életében. Például 10 óráról 12-re bővült az élő műsor: reggel 7 és 11 óra között a Tornádóban Sevecsek Reni és Antal Karola ébreszti a hallgatókat, a 11 órától kezdődő és 15 óráig tartó Szieszta műsort a rádió legújabb kollégája, Sárosi István vezeti, a 15 órától induló Éterízesítő műsorban pedig Krippán Kinga teszi kellemesebbé a délutánt.

Ugyanakkor a régi rétegműsorok mellett újak is helyet kaptak a 95.1-es frekvencián, így megtudhatjuk például, hogy ismert kolozsvári személyiségekre milyen zene volt hatással életük során, vagy a sport világába is elkalandozhatunk. Emellett a legismertebb lemezlovasok zenéivel melegíthetünk a péntek estékre, valamint folytatják a balkán népzenei műsort is, és továbbra is megismerhetünk olyan előadókat, akik a jelenleginél nagyobb figyelmet érdemelnének.

Mint írták, „szeretjük azokat az alkalmakat, melyek keretében személyesen is találkozhatunk hallgatóinkkal, kollégákkal”, ezért szeretettel várnak mindenkit október 18-án, szerdán este 20 órától a Form Space-be (Stadion sétány 2.) a Paprika Rádió 11. születésnapi bulijára, amelyen a Bagossy Brothers Company és a Lóci játszik fog zenélni.

A jelenlévők között 4 000 lej értékben ajándékcsomagokat és utalványokat sorsolnak majd ki tombola keretében. A nyeremények felajánlói: a Via étterem, az Autoworld, a Vitacom, a Cosmetic Plant, a Thermopan Kft, a Kuiba és az Elda. A szerda esti buli után pedig megkezdődik a Paprika Rádió szülinapi játékainak sora, októbertől decemberig nagy értékű nyereményekre számíthathatnak majd a hallgatók. 

Elővételes jegyek kedvezményes áron október 16-ig 15 lejért kaphatók a Paprika székhelyén (Arany János u.15/6), a Heltai Alapítvány székhelyén, a Kajanyatában, és a MyTicket honlapon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?