Tehetséges gyerekeket vár a Kolozsvári Magyar Opera

A Kolozsvári Magyar Opera 7-16 év közötti, jó hangú és színészi adottságokkal rendelkező gyerekszereplőket keres a VALAHOL EURÓPÁBAN című musical bemutatására. A szereplőválogatás időpontja: febr. 16-án, 11.00 órakor.

A Kolozsvári Magyar Opera 7 - 16 év közötti, jó hangú és színészi adottsággal rendelkező gyerekszereplőket (fiúkat és lányokat) keres a Radványi Géza azonos című filmje alapján készült Valahol Európában – című musical bemutatására.

A Valahol Európában szövegét Böhm György, Korcsmáros György és Horváth Péter írta, Dés László szerezte zenéjét és Nemes István a dalszövegeit.gyerekekszinpadon

„Ha szeretnél KUKSI, CSÓRÓ, SZEPLŐS, SUTYI, PROFESSZOR, vagy PÖTYI lenni, most valóra válhat! De részt vehetsz Hosszú nagy létszámú gyerekbandájában is!" – áll az Opera szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásában.

A jelentkezőnek magával kell vinnie a válogatásra egy szabadon választott dalt és egy verset/prózát, amit elő kell adnia a zsűri előtt. A ritmusérzéket, tánctudást is felmérik a válogatáson.

„Ne gondolkozz, gyere el a 2013. február 16-án, 11.00 órakor a Kolozsvári Magyar Operában tartott szereplőválogatásra és mutasd meg, mit tudsz!" – hívja a neves kolozsvári intézmény a fiatalokat.

Akinek sikerül szerepet kapnia, számítania kell arra, hogy 2013 márciusától májusáig próbálnia kell az Operában. A bemutató tervezett időpontja: május 19-e.

Jelentkezés (név, életkor, telefonszám, e-mail) 2013. február 14., 15.00 óráig, a Kolozsvári Magyar Opera titkárságán személyesen, e-mailben (office@hungarianopera.ro), vagy telefonon (0740772242).

Kimaradt?