A Manson család gyilkosságairól forgat Quentin Tarantino

Quentin Tarantino következő filmje az Egyesült Államok egyik leghírhedtebb bűncselekményét, a Manson család gyilkosságát dolgozná fel, írja az Indie Wire. Tarantino már megírta a forgatókönyvet, amelyet maga fog rendezni is.

A lap úgy tudja, hogy a történet Sharon Tate színésznőre, Roman Polanski rendező feleségére összpontosítana, aki szintén a Manson-követők áldozata lett, 8 hónapos terhesen.A tragédia 1969. augusztus 8-án történt, amikor Charles Manson arra utasította „családnak” nevezett követőit, hogy támadják meg egy zeneproducer vendégeit Los Angelesben. Manson előzőleg szerződést remélt a producertől, amit nem kapott meg. A lakásban tartózkodó 8 vendéget brutálisan meggyilkolták.

A Manson-gyilkosságot az NBC is feldolgozta nemrég az Aquarius című filmben, David Duchovnyval a detektív és Gethin Anthonyval Manson szerepében.

Az Indie Wire szerint a Quentin Tarantino Brad Pitt-tel és Jennifer Lawrence-szel is tárgyal, hogy szerepet vállaljanak a filmben, amit 2018 nyarán forgatnának.Tarantino legutóbbi filmje az Aljas nyolcas (The Hateful Eight) volt 2015-ben, és eddig még nem dolgozott fel valós történetet.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?