Kolozsváron is előadja Cseh Tamás-estjét Gajzágó Zsuzsa

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház kolozsvári vendégelőadással zárja az évadot: a Tranzit Házban június 22-én 20 órától a Rajtammaradt télikabát című Cseh Tamás-emlékestet mutatja be.

Cseh Tamás, aki soha nem készült énekesnek, és Bereményi Géza, aki kezdetben csak az íróasztal fiókjának írta dalszövegeit, az egyik legnépszerűbb és legfontosabb szellemi páros a 20. századi magyar énekmondók közül. Gajzágó Zsuzsa, a Tamási Áron Színház színésznője Cseh Tamás tiszteletére és megidézésére vállalkozott három zenész: Ráduly Zsófia (hegedű), Simó Lakatos Barna és Katona Dávid (gitár) közreműködésével.A vers és a színház műfaja között elhelyezkedő produkció Cseh Tamás munkásságának és életfilozófiájának életben tartását tűzi ki célul, felmutatva műfaji sokoldalúságát, érzékenységét.

Jegyek előadás előtt egy órával válthatóak a Tranzit Házban, előzetes helyfoglalás hétköznapokon 10 és 16 óra között lehetséges a 0731083333-as telefonszámon. A teljes értékű jegyek ára 20 lej, a diákjegy 10 lej.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?