VIBE Fesztivál: csoportos kedvezményt és új fellépőket jelentettek be

Kevesebb mint egy hónap van hátra 2017. legújabb magyar fesztiváljáig, a marosvásárhelyi VIBE-ig. A Maros-partot július 6-9. között elözönlő fesztiválozókat még mindig várják meglepetések: csoportos kedvezményt jelentettek be, 4 fesztiválbérlet megvásárlása után az ötödik belépő ingyenes. Ráadásul június 8-tól már a napijegyek is megvásárolhatóak 49 lejért, a fesztivál honlapjára feltöltött részletes program pedig segít eligazodni az élménydömpingben.

Színkódos színpadok

A könnyebb tájékozódást segíti, hogy a VIBE zenei helyszíneit színek alapján is meg lehet majd találni. A nagyszínpad neve Magenta Stage lesz, ahol többek között Wellhello-ra, Margaret Islandre, Brainsre, Intim Torna Illegálra vagy sZempölre bulizhatnak majd a fesztiválozók. A Yellow Stage (kisszínpad) húzónevei az AKPH, Kelemen Kabátban, Hősök és a Bëlga lesznek. A Blue Arénában (eddig Party Aréna) lépnek fel a fesztivál nemzetközi előadói, Borgore és Pendulum DJ Set, de neves magyarországi (Chris Lawyer, Sterbinszky) és hazai DJ-k (DJ Shiver, Detour) is helyet kapnak. Az erdélyi előadók (többek között Quidbop, RGDN, Vekt!, Dodo) a Kompgyárban (eddig Alter Stage) mutatkoznak be, amely a volt kompkikötő közelében lesz, és a készülőben lévő, sZempöl zenekar által jegyzett fesztiváldalban is hangsúlyos szerepet fog kapni.

4+1-es bérletakció

A szervezők június 20-ig csoportos kedvezményt hirdettek, melynek értelmében minden csoport ötödik tagja meghívót kap a VIBE-ra. A kedvezményes bérletek megvásárlására két hét áll rendelkezésre, a biletmaster.ro honlapon és a jegyértékesítő pontoknál lehet beszerezni őket. Az online felületen kívül Bukarestben és összesen tizenöt erdélyi városban lehet jegyet vásárolni: Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyön, Gyergyószentmiklóson, Nagyváradon, Szatmárnémetiben, Nagybányán, Aradon, Brassóban, Besztercén, Medgyesen, Déván és Temesváron is. Az eladási pontok részletes listája a fesztivál honlapján olvasható.

Napi bontás és meglepetés-előadók    

Június 8-án a részletes, helyszínekre lebontott koncertprogram is felkerült a vibefesztival.ro honlapra, és elindult az online napijegyek értékesítése. Aki tehát csak egy-két napra látogat a fesztiválra, máris elkezdheti böngészni a programot. A szervezők három új fellépőt is bejelentettek. Több száz erdélyi fiatal kérésére Kis Grófo és Pixa, valamint a népszerű magyarországi reggae banda, a Riddim Colony is fellép Marosvásárhelyen.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?