Új fellépőket jelentettek be a gernyeszegi Awake szervezői

A Dirtyphonics, az Aeroplane, a Mazde és a Coma is fellép a gernyeszegi Teleki-kastélyban először megszervezett Awake-fesztiválon a The Kryptonite Sparks, Greetings Sugar, Satellites, Arme, Andreea Veder, NoruNegru mellett.

A fesztivált szeptember 1. és 3. között szervezik meg. A korábban bejelentett fellépők a következőek: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Modestep (live), Axel Thesleff, Subcarpati, Irie Maffia. A fesztivál több mint 30 nemzetközi, magyar és román fellépőt vonultat fel, a teljes lista itt található.

A Dirtyphonics minden műfaji határt és címkét kikerül, az elektronikus zene igazi jelenségének tartják, pedig a metálcsapatok között kezdték. Zenei identitásukhoz a Drum and Bass, Heavy Bass House és a Dubstep is hozzáadott. 2016-ban a legjobb francia elektronikus zenekarnak nevezte a DJ Mag és a legjobb helyeken lépnek fel, például Coachellán, Glastonburyban vagy a Tomorrowlanden.Az Aeroplane név Vito de Luca DJ-t és Nu Disco producert fedi. A ’80-as évek diszkózenéjének szerelmese, a French House-t a Balearic Beat-el keveri. Első szólóalbuma 2010-ben jelent meg, azóta meghívott DJ volt a BBC Radio 1 „Essential Mix” műsorában, és felkerült a NME folyóirat 20 Most Groundbreaking Dance Acts listájára.Mazde a bonni születésű Matthias Dierkest fedi, aki a Disclosure „Help Me Lose My Mind” című darabjának újrakeveréséért ismert. Jack Johnson iránti szenvedély, az európai dance hagyománya jellemző rá, mindehhez Chrome Sparks, Ta-Ku, Jamie XX és Hayden James hatásokat képzeljünk hozzá.Coma a kedvelt hazai fellépők egyike, az egyik legnépszerűbb román nu metal, rapcore, punk rock, alternative jelzőkkel leírható csapat, szinte húsz eves tapasztalattal. Legfrissebb albumuk 2016-ban jelent meg Orizont címmel.A bérletek június 1-ig még early-bird áron, azaz kemping nélkül 151 lejért, kempinggel 175 lejért kaphatóak az Eventim.ro hálózatában, illetve a partnerüzletekben. Június 1. és augusztus 31. között a bérletek 181 lejbe, illetve 205 lejbe kerülnek majd.

Kapcsolódók

Kimaradt?