A Tamási Áron Színház átlépi saját falait a színházi világnapon

Egész napos rendezvénysorozattal készül a Színház Világnapjára a Tamási Áron Színház, kilépve a színház falain kívülre is.

Március 27-én 12 és 17 órai kezdettel a Cimborák Bábszínház előadásában A három kismalac című bábjáték tekinthető meg a Kamarateremben. 12 és 19 órától az M Studio Mozgásszínház előadásában az Andrea Gavriliu által rendezett Tavaszi áldozatot nézheti meg a közönség Háromszék Táncstúdióban. A Tamási Áron Színház pedig a Zakariás Zalán által színpadra vitt Pénz az égből című vígjátékát játssza a Nagyteremben, az előadást élőben közvetítik a főtéren is, közölték a szervezők.A Közösségi részvétel évében sorra kerülő színházi világnap alkalmából az előadások és a főtéri élő közvetítés mellett újabb meglepetések is készülnek: a téren vásárt rendeznek régi plakátokból és műsorfüzeteketből, a Pénz az égből című előadás ideje alatt a Tein Teaház és az Indivino teraszán a társulat színészei veszik fel a rendelést és szolgálják fel az italokat.

Mindemellett a 2017-es világnapi üzenetet, amelyet Isabelle Huppert francia színésznő fogalmaz meg, rendhagyó módon fogják közvetíteni, ígérik.

A színházi világnap alkalmából szervezett program a Tamási Áron Színház, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Városimázs iroda együttműködésével valósul meg.

Kapcsolódók

Kimaradt?