Megszűnik a Heti Hetes

Tizennyolc év és több mint hatszáz adás után megszűnik az RTL Klub műsora, a Heti Hetes.

Az RTL KLUB-ról 2012-ben az RTL II-re kerülő műsor 1999-ben indult, akkor még Csiszár Jenő, majd Jáksó László vezetésével. Állandó tagjai közé tartozott 1999-től Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar, de Verebes István, Havas Henrik, Hernádi Judit, Bajor Imre, Kern András – és még Hofi Gézát is meghívták. Később Hajós András, Alföldi Róbert, Ábel Anita erősítette a csapatot, majd az utóbbi években Ceglédi Zoltán, Para-Kovács Imre, Papp Réka Kinga, Heilig Gábor.

Januárban még arról cikkeztek, hogy 40 helyett 16 adás készül idén, de arról nem volt szó, hogy megszűnne a műsor. Akkor Ónodi György producer úgy nyilatkozott: március-áprilisban, majd október-novemberben, megosztva jelentkezik a műsor, és hozzátette azt is, nem politikai nyomás áll a műsor adásszámának csökkentése mögött, hanem gazdasági okok, ugyanis sokba kerül.

Kedden Para-Kovács Imre újságíró írta meg Facebookon, hogy a hír hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes.

Ónodi György az Origónak azt mondta, sajnos igaz a hír, "de az okokat nem én, hanem az RTL Klub tudja megmondani. Én a műsor készítője vagyok, nem a tulajdonos, érthetetlenül állok a döntés előtt, és végtelenül szomorú vagyok".

Kimaradt?