Színházrajongók bérletszünetes hétvégéje Szatmárnémetiben


-A A+Bérletszünetes kamaratermi és stúdióelőadásokat láthatnak az érdeklődők a 2016. március 11-13. közötti hétvégén Szatmárnémetiben.

Az Északi Színház Harag György Társulata pénteken, március 11-én, 19 órától Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című kétszereplős produkcióját tűzi műsorra, amely szereplői Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt, rendezője pedig a Jászai- és Kossuth-díjas Babarczy László.

Szombaton, 2016. március 12-én, szintén 19 órától a Csikós Attila Két összeillő ember című zenés darabjából színpadra vitt kamaratermi előadásra kerül sor, amely rendezője Bessenyei István, szereplői pedig Kovács Nikolett és Spisák István. Mindkét előadásnak a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kisterme ad otthont.

Vasárnap, 2016. március 13-án Méhes Kati egyéni előadását láthatják majd az érdeklődők a Szatmárnémeti Észak Színház Ács Alajos stúdiótermében. A Péreli - Aldobolyi - G. Dénes szerzőhármas jegyezte darabból színre vitt produkcióban a művésznőt Hencz József  kíséri zongorán, az előadás rendezője pedig Tóth-Páll Miklós a Harag György Társulat örökös tagja. Az előadás 18 órától kezdődik.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, előadások előtt egy órával a helyszínen, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

HIRDETÉSKapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X