Megdolgoztatja a férfiakat a nőnapi Maradj talpon!

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon a Maradj talpon! különleges formában kerül képernyőre 20 óra 35 perckor a Duna Televízión. A kör közepén álló főszereplő játékos egy hölgy lesz, akit férfiak vesznek körül, a kérdések pedig nem az utóbbiaknak kedveznek majd - vagy ki tudja.

A kihívó játékos Rosinger Tímea győri kereskedelmi koordinátor lesz, akit csak férfiak vesznek körül a stúdióban. A férfiak feladata különösen nehéz lesz: a kérdések egytől egyig a nőnaphoz kapcsolódnak, illetve híres hölgyek, a főzés és a divat lesz elsődlegesen a feladványok témája.

"A keddi adásban a női és a férfi nem egymáshoz fűződő viszonya kerül a középpontba, ebben mindig van egy kis évődés, ami vidám perceket szerzett mindenkinek a forgatás alatt. Nem könnyítettük meg a férfi játékosok dolgát a túlnyomóan női témákból összeállított kérdésekkel, az adásból majd kiderül, hogy mennyire vették könnyen a feladványokat" - idézi az origo.hu Gundel Takács Gábort.

A Maradj talpon! történetében eddig is több különleges tematikájú adást láthattak a nézők, hamarosan viszont egy jelentős mérföldkőhöz érkezik a műsor, április 12-én ugyanis az 500. adás kerül majd képernyőre. "Az 500. adás egy rendkívül örömteli esemény lesz a műsor életében, természetesen erre az alkalomra is egy különleges vetélkedővel készülünk" – árulta el a műsorvezető.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?