Untold Fesztivál: sztármeghívottak még nincsenek, de a mémek már gyűlnek

Habár hétfőre ígérték, hogy felfedik az öt „király” legalább egyikének kilétét, még mindig semmit nem lehet tudni az Untold fesztivál idei sztár-fellépőiről. A türelmetlen rajongók körében viszont beindult a mémgyár: jobb híján azzal ütik agyon a várakozási időt, hogy poénos „eventeket” (eseménymeghívásokat) indítanak a közösségi hálón, amelyeken a fesztivál szellemiségétől a lehető legtávolabb eső meghívottakat követelik: például Florin Salam manele-énekest vagy Zsigubigule-t, aki Usher-utánzásáról lett híres a világhálón:

A türelmetlen Untold-rajongók számára az élők és holtak közti határ sem jelent különösebb gondot, közel négyezren szívesen látnák Ceaușescu egykori diktárort vagy az ortodox mártír pópát, Arsenie Boca-t mixelni Kolozsvár legnagyobb fesztiválján. 

Sőt, már egy plakátot is összetákolt valaki, amelyen békésen megfér Eminem a meggyilkolt ügyvédnővel, Elodiával, a Fuego Kim Dzsongun észak-koreai diktátorral. Legbizarrabb „meghívott” talán Alexandru Vișinescu kommunista börtönparancsnok, a politikai foglyok kínzója. A Facebookon már több mint negyven esemény-csoport (event-group) alakult ki az Untold ál-meghívottjaival, akik között Justin Bieber és Vlagyimir Putyin is szerepel.  

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?