Előjáték a Vízkereszthez Csíkban

Csíkszeredában vendégszerepel az Udvarhely Táncműhely az Amit akartok...avagy előjáték a Vízkereszthez című előadásával. A William Shakespeare műve nyomán mozgásszínházi adaptáció november 26-án, hétfőn 18 órától tekinthető meg a Csíki Játékszínben.

amitakartok2 resize

Az előadás alapjául szolgáló műben a vágy, amely a szerelmeseket hajtja, lányos arcú fiút és fiús arcú lányt varázsol eléjük. Shakespeare szerelmi történetének néhány napja alatt minden a visszájára fordul. A szerelmesek alámerülnek a kín bugyraiba, majd onnan felbukkanva észreveszik, amit a káprázat addig eltakart szemeik elől.

amitakartok3 resize
Játék a szerelemről. A harcokról, amiket egymásért s néha egymás ellen folytatunk. Játék magáról a játékról, amely mindig örömet szerez.
Az értelmezés újabb síkját kereső mozgásszínházi játék a shakespeare-i mű egyedi olvasata, amely a táncszínházi tapasztalatok és a mozgásszínházi eszköztár elemeinek találkozásából születik meg.

amitakartok4 resize

Rendező: Uray Péter
Zene: Cári Tibor
Jelmeztervező: György Eszter
Előadók: Gáll Kata, Györfi Csaba, Györgyjakab András, Mezei Gabriella, Osváth Ildikó, Pál Éva, Pál Levente, Ruszuly Ervin, Sipos Réka, Szűcs-Olcsváry Gellért

Jegyek elővételben a színház jegypénztáránál.
Helyfoglalás: 0266-310.670 / 0751-039.026

Kimaradt?