Önkénteseket keres a KaravanAct utazó színházi fesztivál

A KaravanAct utazó színházi fesztivált első alkalommal rendezi meg a Shoshin Színházi Egyesület, azzal a céllal, hogy újragondoljon és életre keltsen egy régi hagyományt: az utazó színházak, utazó társulatok hagyományát.

A KaravanAct élő organizmus kíván lenni, amely dialógust alakít ki a nézővel, nem várja meg, amíg megkeresik: ő maga megy a nézők elébe, ugyanakkor új kihívásokat állít a színház, és a róla alkotott koncepcióink elé, az előadások tereinek változatossága, újszerűsége, a műfaji változatosság, a tematikák sokszínűségének terén.

A fesztivál augusztus 21 és 30 között zajlik, útvonala Kolozsvár – Kide – Csíkszereda – Sepsiszentgyörgy és 5 olyan előadást foglal magába, amelyekkel találkozva újra rácsodálkozhatunk a színház sokszínűségére és határtalan lehetőségeire. A KaravanAct létrejöttét az A.F.C.N. (Administraţia Fondului Cultural Naţional), a D.R.I. (Departamentul pentru Relaţii Interetnice), valamint számos partnerszervezet teszi lehetővé.

A társulat „markéknyi lelkes embert” keres a tervezett helyszíneken, akiknek tetszik az ötlet és szeretnének részt vállalni ebben a rendkívüli eseményben. Jelentkezni augusztus 13-ig lehet a karavanact@gmail.com email címen. Azt kérik, hogy a levélben legyen benne a jelentkező neve, életkora, foglalkozása és az, hogy miben tudna/szeretna segíteni, és persze a város, ahol csatlakozna a produkcióhoz.

 

Kimaradt?