Két órás késéssel nyíltak meg az Electric Castle kapui

Mintegy két órás késéssel nyitotta meg kapuit az esős időjárás miatt csütörtökön Bonchidán az Electric Castle fesztivál.„Megtörténhet, hogy esni fog. Nagyon fontos, hogy hozzatok magatokkal esőköpenyt és esetleg gumicsizmát is. Néhány ezer esőköpenyt a szponzorok is ki fognak osztani, de a legbiztosabb, ha van saját köpenyetek. Este hűvös van, legyen nálatok meleg ruha. A fesztivál kapui 10.00 órakor nyílnak. Rövidesen találkozunk!” – írta ki az Electric Castle kommunikációfelelőse a fesztivál facebook-oldalára szerda este. Nos, jóslata sajnos bevált. 

Csütörtök reggel már azt írta: „Srácok, az időjárás miatt a kapu csak 12-kor nyit. Bocsánat a kényelmetlenségért, de az idő nem tartott velünk, egész éjjel esett.” A közösségi oldalon kommunikáló fesztiválozók közül sokan a sártól tartanak, de a szervezők azt ígérik, hogy a területet kaviccsal szórják fel.

Fontos tudni, hogy esernyőt nem szabad bevinni a fesztivál területére.

A Kolozs megyei Bonchidán szervezett fesztiválra Kolozsvárról az Aréna melletti megállóból csütörtök reggeltől félóránként indulnak buszok. Egy buszjegy ára 7 lej, a jegyeket az Aréna melletti bódénál és a bonchidai Bánffy-kastélynál lehet beszerezni, a szervezők javasolják, hogy egyszerre több jegyet vásároljon meg az, aki naponta akar ingázni, így elkerüli a sorbanállást. Az utolsó busz Bonchidáról hétfőn délben 12 órakor indul Kolozsvár felé.

Az idei Electric Castle idei húzónevei a Prodigy, a Fatboy Slim, a Parov Stelar Band, a programot itt lehet tanulmányozni. A helyszínen egy napra 149 lejbe kerül a jegy, a kempingben a sátorhely 59 lej egy éjszakára.

Kapcsolódók

Kimaradt?