Színisek bemutatója: Liolà

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Studió Színházában újabb bemutatóra kerül sor november 6-án, kedden 19 órától. A másodéves magiszteri színész osztály pirandelloLuigi Pirandello Liolà című előadását tekintheti meg a közönség Andreea Vulpe rendezésében. A bukaresti rendezőnő neve ismerős a marosvásárhelyi közönség előtt, nem első alkalommal rendez a vásárhelyi színházban, korábban Csehov Sirályát vitte színre.


Liolàért, a jóképű, dalos kedvű, ereje teljében levő fiatalemberért a faluban epekednek a lányok, de bohémsága és vagyontalansága miatt mégsem benne látják a megfelelő férjjelöltet. Ahol megjelenik és dalra fakad, mindenkinek jókedve támad, de örökös jókedve mögött bizonyára több van annál a bohóckodásnál, mint amennyit a falubeliek látnak belőle.


Játsszák: Boros Csaba, Kinda Szilárd, Lukács Sándor, Badics Petra, Ritziu Ilka-Krisztina, Varga Brigitta, Kovács Kati, Nyomtató Enikő, Czikó Juliánna, Gáll Ágnes, Kovács Nikolett, Gnädig Kornélia, Gergely Botond, Bakó Vilhelem Csanád, Szilágyi Benő Abigél.

A Liolà zenés előadás következő időpontja: november 9, péntek este 7 óra.

{loadposition emnp}

Kimaradt?