Bálint-napi meglepetés a Kolozsvári Magyar Színházban

Kedvezményes jegyárakkal és meglepetéssel várja a Kolozsvári Állami Magyar Színház a szerelmeseket Bálint-napon. A február 14-i, Az öreg hölgy látogatása című előadásra a „páros belépőjegy” (az együtt megváltott két darab jegy tehát) csupán 20 lejbe kerül. Az első ötven páros belépőhöz jár egy-egy pohár bor is előadás után a Culina Nostra jóvoltából.

Dürrenmatt darabjának „öreg hölgye”, Claire Zachanassian visszatér első nagy szerelmének helyszínére, Güllen városkájába. Ez a szerelem kegyetlen véget ért számára 40 évvel ezelőtt: teherbe esett, kedvese elhagyta, gyermekük meghalt, menekülni kényszerült. A visszatérés célja pedig a bosszú. De „Claire Zachanassian bosszúja nem annyira az őt hajdan cserbenhagyó Alfred Illt, mint inkább ezt a vidéki kisszerűség kötelékében élő közösséget illeti (...) romlottságának leleplezése által”, mondja Tompa Gábor, az előadás rendezője.

A jegycsomagot a színház pénztárában lehet megvásárolni (nyitvatartási ideje: naponta 10–13; 16.30–18.30; Tel: 0264-593468)

 

Kimaradt?