Bring the Art Home: erdélyi pályázókat is várnak

A LOFFICE nagy sikerű Bring the Art Home (BAH) programsorozata harmadik évéhez érkezett. Az elmúlt időszakban közel 100 művész portfóliója közül több mint 20-at választott ki a BAH mentorprogramjának szakmai zsűrije, melyeket mintegy 15 magyarországi vállalat irodáiban és egyéb helyszíneken megrendezett vándorkiállításokon, közvetlenül a potenciális vásárlók, mecénások falain mutattak be.

A LOFFICE közösségi irodái négy budapesti és egy bécsi helyszínen találhatók meg. Egyik kifejezett céljuk a a kortárs művészet integrálása a munkatérbe.

A BAH mentor program idén is azon művészek jelentkezését várja, akik nyitottak arra, hogy alkotásaikkal egy nemzetközi közönség előtt is megmérettessenek, és akik a galériák és kiállítóterek falain kívül, vállalatok, alternatív aukciók, csereprogramok és art visit események világában is kipróbálnák magukat.

A beérkezett portfóliókat idén is Winkler Nóra vezetésével, egy művészettörténészekből, kurátorokból és műgyűjtőkből álló szakmai zsűri bírálja el. Az idei szakmai zsűri névsorát a szervezők 2012 őszén teszik közzé.

„Nagy lelkesedéssel várjuk az erdélyi pályázók munkáit is" – erősítette meg a maszol.ro érdeklődésére Klementz Kata, a LOFFICE egyik tulajdonosa.

Pályázni az art@loffice.hue-mail címen lehet önéletrajzzal, vagy művészi hitvallást megfogalmazó levéllel és digitális portfólióval, melyben kötelezően szerepelniük kell 2012-ben készített, friss alkotásoknak is. Portfólió helyett egy minden részletre kiterjedő, a műveket katalogizált formában tartalmazó saját weboldallal is lehet jelentkezni.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2012. SZEPTEMBER 30.

A fotók a tavalyi kiállításmegnyitón készültek.

 

Kimaradt?