Összeállt az Arany Málna jelöltjeinek listája is

Épphogy túl vagyunk a Golden Globe-gálán, de már a kevésbé hízelgő Arany Málna díj várományosainak nevei is napvilágra kerültek.

Az idei jelölések alapján a Herkules legendája, a Transformers 4, a Tini nindzsa teknőcök, a Szexvideó, a Hogyan rohanj a veszTEDbe és a Saving Christmas azok a filmek, amelyeket csak akkor érdemes megtekintenünk, ha készakarva kívánjuk kínzó szenvedésnek alávetni magunkat. Érdekesség az új kategória: a Razzie Redeemer Award, mely olyan színészeket sorakoztat fel, akik korábban Arany Málnát nyertek, de idén végre bebizonyították egy-egy filmben, hogy valódi tehetségek.

A legrosszabb férfi főszereplő: Nicolas Cage, Left Behind; Kirk Cameron, Saving Christmas; Kellan Lutz, Herkules legendája; Seth MacFarlane, Hogyan rohanj a veszTEDbe; Adam Sandler, Kavarás.

A legrosszabb női főszereplő: Drew Barrymore, Kavarás; Cameron Diaz, A csajok bosszúja és a Szexvideó; Melissa McCarthy, Tammy; Charlize Theron, Hogyan rohanj a veszTEDbe; Gaia Weiss, Herkules legendája.

A legrosszabb férfi mellékszereplő: Mel Gibson, The Expendables - A feláldozhatók 3; Kelsey Grammer, The Expendables - A feláldozhatók 3, Visszatérés Óz birodalmába, Think Like a Man Too, Transformers 4; Shaquille O'Neal, Kavarás; Arnold Schwarzenegger, The Expendables - A feláldozhatók 3; Kiefer Sutherland, Pompeii.

A legrosszabb női mellékszereplő: Cameron Diaz, Annie; Megan Fox, Tini nindzsa teknőcök; Nicola Peltz, Transformers 4; Brigitte Ridenour, Saving Christmas; Susan Sarandon, Tammy.

A legrosszabb filmes páros: Minden robot, színész, és robotszínész, Transformers 4; Kirk Cameron és His Ego, Saving Christmas; Cameron Diaz és Jason Segel, Szexvideó; Kellan Lutz és az izmai, Herkules legendája; Seth MacFarlane és Charlize Theron, Hogyan rohanj a veszTEDbe.

Razzie Redeemer Award: Ben Affleck, Holtodiglan; Jennifer Aniston, Cake; Mike Myers, a Supermensch: The Legend of Shep Gordon rendezéséért; Keanu Reeves, John Wick; Kristen Stewart, Camp X-Ray.

Az Arany Málnát John J. B. Wilson újságíró, publicista alapította 1980-ban, az Oscar-díj ellenpólusaként, hogy megszégyenítse az amerikai filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit, legrosszabb forgatókönyvíróit, dalszövegíróit, rendezőit és filmjeit.

A legrosszabb rendező: Michael Bay, Transformers 4; Darren Doane , Saving Christmas; Renny Harlin, Herkules legendája; Jonathan Liebesman, Tini nindzsa teknőcök; Seth MacFarlane, Hogyan rohanj a veszTEDbe.

A legrosszabb forgatókönyv: Saving Christmas; Szexvideó; Tini nindzsa teknőcök; Transformers 4.

Legrosszabb remake, koppintás vagy folytatás: Annie; Transformers 4; Tini nindzsa teknőcök; Herkules legendája; Atlas Shrugged #3: Who Is John Galt?

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?