Havasi Symphonic újra Bukarestben koncertezik

A Szent György Napokon adott nagysikerű koncert, valamint 2011-ben és 2012-ben adott teltházas koncertek után újra színpadra áll a HAVASI Symphonic Bukarestben, ahol a legújabb show kerül bemutatásra. Az új, karácsonyi HAVASI Symphonic Concert Show nemcsak látványvilágában kínál egyedülálló élményt, hanem világzenei szólisták és sztárvendég közreműködésével valósul meg.

December 20-án, szombaton 20 órától a bukaresti sportcsarnokban (Sala Polivalentă) hatalmas kórussal és szimfonikus zenekarral, világzenei szólistákkal, és a Grammy-díjas sztárvendég, Lebo M. közreműködésével áll színpadra Havasi Balázs, a világ leggyorsabb kezű zongoristája. Természetesen azoknak sem kell csalódni, akik az elmúlt évek legsikeresebb pillanatait ­ a dob és zongora párbajt, a monumentális Munkácsy-tételeket, vagy a Vihar elsöprő erejét ­ szeretnék újra átélni. A harmadik felvonásban minden benne van, ami az elmúlt években ámulatba ejtette a közönséget, miközben egy teljesen új világba is elrepít, ezúttal Afrikába. A koncerten idén is fellép Endi, a Hooligans dobosa. HAVASI és Endi Drum & Piano koncertjével az idén már találkozhatott a közönség Sepsiszentgyörgyön, a Szent György Napokon, a dob-zongora párbaj a szimfonikus show részét is képezi majd Bukarestben. HAVASI a magyar könnyűzene egyik legkiemelkedőbb tehetségét, Radics Gigit is magával hozza, aki gospel kórus kíséretében adja elő élőben a hatalmas sikerű Voices of Change című tételt.

Minden bizonnyal a show egyik legvártabb momentuma a sztárvendég, Lebo M., az Oroszlánkirály című rajzfilm és musical zeneszerzőjének és előadójának fellépése lesz. Lebo M. először adja elő Romániában a rajzfilm Élet körforgása című nyitódalát, illetve a Nap könnyei című Bruce Willis-film betétdalát.

A HAVASI Symphonic Show kihagyhatatlan koncertélmény, jegyek korlátolt számban kaphatóak még a www.myticket.ro online jegyirodában.

 

Kimaradt?