Marosvásárhely: közkívánatra Tesztoszteron szabadelőadás

A marosvásárhelyi közönség jelentős érdeklődésének köszönhetően még egy Tesztoszteron-előadást iktattak be a sepsiszentgyörgyiek véndégjátékainak sorába: október 20-án, szombaton 16 órától szabadelőadásként is megtekinthető a Tamási Áron Színház Tesztoszteron című előadása a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház kistermében.

Ugyanaznap 19.30-tól a Karácsony Benő bérletesek is megtekinthetik az előadást. Jegyet a www.biletmaster.ro internetes oldalon, a Kultúrpalota jegyirodájában, illetve – előadás előtt – a színház jegypénztárában lehet váltani.teszt

Amint azt korábban már jeleztük, a Zakariás Zalán rendezte Tesztoszteron című produkciót október 19-én 19.30-kor a Bernády György mecénás bérlet és a Molter Károly bérlet, október 20-án 19.30-kor a Karácsony Benő bérlet, október 21-én 19.30-kor a Petelei István bérlet, október 22-én pedig 19.30-kor pedig a Sütő András bérlet tulajdonosai tekinthetik meg a Nemzeti Színház Kisteremében.

Az előadások fennmaradó helyeire jegyek is válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában és a színházi jegypénztárban, illetve a www.biletmaster.ro internetes oldalon.

Kimaradt?