Jövőre Bukarestben is fellép Andrea Bocelli világhírű tenorista

A román fővárosban is fellép 2013. május 10-én Andrea Bocelli. A világhírű olasz tenoristát a Project Events hozza el Bukarestbe.

A szervezők tájékoztatása szerint a jegyek már megrendelhetők a biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro és a myticket.ro honlapokon. Áruk meglehetősen borsos: a legdrágább 1400 lejbe, a legolcsóbb 150 lejbe kerül.

Andrea Bocellit a nagyközönség a Con te partiro című dal nyomán ismerte meg, amelynek angol nyelvű változatát Time to say goodbye címen Sarah Brightman szopránnal együtt énekelte. 1996-ban ez a szám közel hat hónapig vezette a német toplistákat.Andrea-Bocelli-3

Bocelli eddig 70 millió példányban adta el lemezeit, ezzel az úgynevezett pop-opera legsikeresebb előadójává vált.

Bocelli örökletes zöldhályoggal született, amely egyre erősebben rontotta látását. 12 éves korában egy futball-labda fejen találta, és ennek következtében teljesen megvakult. A pisai egyetemen jogtudományt tanult. Egy évig ügyvédként dolgozott, mielőtt teljesen a zenének szentelte volna magát. Több hangszeren játszik.

Először Pavarotti ajánlására Zuccheróval, a híres olasz popénekessel ment európai körútra, ahol a Miserere című dalt énekelték együtt és ő egy olasz dalt is előadott.

Kimaradt?