A Leonida Gem Session a Nottara Színházban

Október 19-én, szombaton este 7 órától a Leonida Gem Session, Tompa Gábor rendezésében, a bukaresti Nottara Színház által első alkalommal megrendezett Fest(in) pe Bulevard nemzetközi színházi fesztiválon lesz látható.

Az október 12-19. között zajló Fest(in) pe Bulevard az első olyan színházi fesztivál, amely a válsággal foglalkozik. A fesztiválon bemutatott előadások két egységre oszlanak: a Bulevardul Comediei (A Komédia Körútja) és a Criză teribilă, monşer! (Rettenetes válság, mon cher!) szekciókban láthatók.

A Kolozsvári Állami Magyar Színház előadása Bulevardul Comediei (A Komédia Körútja) szekció keretében látható, a Nottara Színház Horia Lovinescu termében.

Az előadásban Hatházi András, Bogdán Zsolt, Bács Miklós, Viola Gábor, Farkas Loránd, Balla Szabolcs, Laczkó Vass Róbert és Panek Kati lép fel. Az előadás díszlet- és jelmeztervezője Carmencita Brojboiu, dramaturg Visky András, a zenét Vasile Șirli szerezte, míg a színpadi mozgást Sinkó Ferenc jegyzi.

A közelmúltban Tompa Gábor az előadás színreviteléért a legjobb rendezőnek járó díjban részesült a Nagyváradon megrendezett 19. Rövid Dráma Fesztiválon.

Kimaradt?