Két óra a föld körül Vujity Tvrtkoval

Erdélyi városokba látogat és tart előadásokat Vujity Tvrtko, a TV2 Naplójának műsorvezető-riportere. A világutazó tudósító Marosvásárhelyen, Kézdivásárhelyen, Csíkszeredában és Gyergyószentmiklóson találkozik a közönséggel október 28-a és 31-e között.

Vujity Tvrtko több mint húsz éve foglalkozik olyan történetekkel, amelyek néha megdöbbentőek, máskor hátborzongatóak. Televízióban, sajtóban és könyvekben is beszámolt élményeiről. A pokoli történetek mellett pozitív tapasztalatai is vannak, többek között erről is mesél majd az újságíró. Ez egy olyan este lesz, ahol rengeteg a humor és a nevetés is, egy este, amit soha nem fognak elfelejteni – ígéri az előadó.

Az est témái közül néhány: szó lesz a világ utolsó hadifoglyának hazatéréséről, Kim Ir Szen üvegkoporsójáról, a világhírű 3-as szektorról. A világ legnagyobb lepratelepéről, ahol az arc nélküli emberek élnek, megismerhetik a világ legidiótább diktátorát. Lebilincselően izgalmas kalandok segítségével utazhatják körbe a Földet a közönség tagjai, olykor szívszorító, olykor kacagtatóan humoros este keretében.

Vujity Tvrtko már tavaly bemutatkozott a székelyföldi közönség előtt, először Sepsiszentgyörgyön, ahol egymás után kétszer telt meg a színház, közel ezer rajongójával sikerült találkoznia, majd Udvarhelyen és Marosvásárhelyen. A közönségtalálkozók nagyon jó hangulatban zajlottak: olyan hétköznapi emberekről mesélt, akik kitartanak álmaik mellett, bemutatott néhány jelenleg is aktív diktatúrát, illetve arról próbálta meggyőzni közönségét, hogy nem nekünk, magyaroknak a legrosszabb a világon.

A találkozókra a következő helyszíneken kerül sor:

Marosvásárhely 2013. október. 28., 19 óra, Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagyterme

Kézdivásárhely 2013. október. 29., 19 óra, Vigadó Művelődési Ház

Csíkszereda 2013. október. 30., 19 óra, Csíki Játékszín nagyterme

Gyergyószentmiklós 2013. október. 31., 19 óra, Figura Stúdió Színház nagyterme

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?