Önkénteseket keres a Györkös Mányi Albert Emlékház

Kolozsvár egyik legaktívabb, széles skálán mozgó kulturális rendezvények szervezését felvállaló kezdeményezése a Györkös Mányi Albert Emlékház, amely most önkénteseket keres. „A Györkös Mányi Albert Emlékház működésével járó teendők meghaladják erőnket, a rendelkezésre álló idő gyakran nem elég a legsürgősebbek elvégzéséhez sem. Az Emlékháznak sajnos továbbra sincs lehetősége még egy munkatársat alkalmazni. Segítőkre volna szükségünk. Várjuk tehát azok jelentkezését (minden korosztályból), akik önkéntes munkát vállalnának. Az elvégzendő feladatok sokrétűek, ezért ezekről részletesen azokat tájékoztatnánk majd, akik vállalnák a besegítést. A jelentkezőket újra megkeressük” – olvasható Kós Katalin intézményvezető felhívásában.

Az Emlékház vezetője ugyanakkor reményét fejezi ki, hogy sikerül egy állandó csapatot állítani az intézmény mellé, megerősítve ezzel azt a négy egyetemista diákból és egy fiatal művészettörténészből álló önkéntes „magot”, amely az elmúlt évad alatt hathatós segítséget nyújtott a rendezvények előkészítésében, lebonyolításában.

A segíteni vágyó, kultúráért, kolozsvári magyar közösségért tenni akaró jelentkezők itt találnak további információkat az Emlékházról. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?