"szÉpítkezz velünk" és fotózz Sepsiszentgyörgyön!

"Otthonunkban, ha valami elromlik, megjavítjuk, ha valami régi, felújítjuk. A városunk az otthonunk." Ezzel a mottóval indítja Sepsiszentgyörgy önkormányzata kedden, július 30-án a szÉpítkezz velünk elnevezésű közösségi kampányát, és ezzel együtt a Munkálatok egy más perspektívából című fotópályázatot. A versenyzők számára a kihívás egy szokatlan nézőpont kiválasztásában áll, amely által a munkálatok egy különleges pillanatát kell megörökíteni.

A kampány során az Élő szoborpark akcióján a munkálatok helyszíneinek élő szobrait kell lencsevégre kapni. A szoborpark július 30. és augusztus 2. között lesz látható, naponta 15:30 és 17 óra között a következő helyszíneken:

•             Kedd, július 30.: Nicolae Bălcescu, Gödri Ferenc és Bánki Donát utcák

•             Szerda, július 31.: Bánki Donát és Gábor Áron utcák

•             Csütörtök, augusztus 1.: Bánki Donát, Kossuth Lajos, és Olt utcák

•             Péntek, augusztus 2.: Stadion és Horgász utcák

A szoborpark partnerei az Osonó színházműhely tagjai. A kampány célja, hogy egy kis játékossággal elvonja a figyelmet a munkálatokkal járó kellemetlenségekről.

A fotópályázat célja változtatni a városlakók munkálatokhoz való viszonyulásán, előtérbe helyezni a hosszú távú eredményeket és kialakítani egy pozitív hozzáállást.

A beküldött fényképek kiállításra kerülnek a Sugás áruház előtt található megvilágított reklámfelületeken, illetve megtekinthetőek az önkormányzat Facebook oldalán is. A legeredetibb fényképeket beküldők nyereményben részesülnek. Az elkészült fotókat a foto550@sepsi.ro e-mail címre kell eljuttatni augusztus 20-ig. 

Kimaradt?