Az Arany-léggyel zárja az évadot a Figura

Gyergyószentmiklóson különleges színházi estével zárul az évad június 24-én, hétfőn. Este 7 órától a Figura Stúdió Színház stúdiótermében felújításra kerül a Figura elmúlt évadának díjnyertes produkciója, Goda Gábor Arany-légy című előadása. A számos turnén és fesztiválon sikerrel bemutatott előadás ezt követően a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljára utazik. A kisvárdai előadásra június 27-én kerül sor.

Az Arany-légy című produkció létrehozása során a társulat Goda Gábor (Érdemes Művész és Harangozó Gyula-díjas rendező, koreográfus) és munkatársa, Gold Bea segítségével egy konvenciómentes utat követett. Így a hagyományos nézőtér helyett egy életszerű térben láthatjuk az olykor abszurd, máskor lélekmelengető jeleneteket, melyeket az erős képi világ és a zene kölcsönhatása egyesít.

Jegyek ára 15 lej (bérletes kedvezménnyel 10 lej), diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej (bérletes kedvezménnyel 5 lej).

Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen.

Helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy a figura_studio@yahoo.com e-mail címen.

 

Zene: Orbán Ferenc m.v.

Díszlet: Bodóczki Antal m.v.

Jelmez: Lőrincz Kriszta m.v.

A rendező munkatársa: Gold Bea m.v.

Rendező: Goda Gábor m.v.

Játsszák: Boros Mária, Kolozsi Borsos Gábor, Kőmíves Csongor, Máthé Annamária, Mihály Alpár Szilárd, Moşu Norbert-László, Vajda Gyöngyvér

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?