„Ó, jöjj” – megjelent Vizi Imre marosvásárhelyi énekes idei negyedik dala

Advent első vasárnapján jelent meg „Ó, jöjj” címmel Vizi Imre marosvásárhelyi énekes idei negyedik dala.

Bevallása szerint az otthon eltöltött huzamosabb időszak remek alkalom volt arra, hogy dalokat írjon, így született az „Ó, jöjj” is. A videót a What’s in the Box csapata készítette, a dal utómunkáit pedig Bobby Schwartz végezte a Republic Production stúdióban.

„Dalokat magamnak ritkán gyártok, ezért nagyon nagyon örvendek ennek a karácsonyi dalnak, amely egy nap hajnali 5 órakor rángatott ki az ágyból, mert már nagyon rég várom. Számomra az angyal akkor jött meg, amikor megírtam ezt a dalt” – nyilatkozta az énekes.

Vizi Imre a multikulturalitása révén számos koncerten vett részt mint előadó, dalszerzőként a román toplisták dalaihoz járul hozzá vagy akár influencerként vesz részt különböző kampányokban. Saját bevallása szerint a megrögzött karácsonyrajongók táborához tartozik, az a típus, aki már szeptembertől az ünneppel kapcsolatos filmeket néz és zenéket hallgat.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel és ha kivitelezhető, Vizit egy online multikulturális karácsonyi koncerten láthatjuk legközelebb a Facebook-oldalán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?